Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1172g328kcal7g69.7g2.3g29.3g
Purjosipuli 271g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl59g516kcal0g0g58.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g902g1118kcal28.9g37g94.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4806g4048kcal81.6g226.4g312.2g70g
Valittu annoskoko2403g2024kcal40.8g113.2g156.1g35g
Annoskoko puolitettuna1202g1012kcal20.4g56.6g78.1g17.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015