Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1302g365kcal7.8g77.5g2.6g32.6g
Purjosipuli 301g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl65g573kcal0g0g65.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1002g1242kcal32.1g41.1g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g4498kcal90.6g251.6g347g77.8g
Valittu annoskoko2670g2249kcal45.3g125.8g173.5g38.9g
Annoskoko puolitettuna1335g1125kcal22.7g62.9g86.8g19.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015