Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1563g438kcal9.4g93g3.1g39.1g
Purjosipuli 361g83kcal6.5g8.7g0.7g7.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl78g688kcal0g0g78.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1202g1491kcal38.5g49.3g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g5397kcal108.8g302g416.2g93.4g
Valittu annoskoko3204g2699kcal54.4g151g208.1g46.7g
Annoskoko puolitettuna1602g1349kcal27.2g75.5g104.1g23.4g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015