Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1823g511kcal10.9g108.5g3.6g45.6g
Purjosipuli 421g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl91g802kcal0g0g91.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1403g1739kcal44.9g57.5g147.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7476g6297kcal126.8g352.2g485.8g108.8g
Valittu annoskoko3738g3149kcal63.4g176.1g242.9g54.4g
Annoskoko puolitettuna1869g1574kcal31.7g88.1g121.5g27.2g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015