Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl10g86kcal0g0g9.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g150g186kcal4.8g6.2g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g675kcal13.6g37.8g52.2g11.6g
Valittu annoskoko401g337kcal6.8g18.9g26.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna200g169kcal3.4g9.5g13.1g2.9g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015