Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2084g584kcal12.5g124g4.2g52.1g
Purjosipuli 481g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl104g917kcal0g0g104.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1603g1988kcal51.3g65.7g168.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g7196kcal145g402.4g555.4g124.4g
Valittu annoskoko4272g3598kcal72.5g201.2g277.7g62.2g
Annoskoko puolitettuna2136g1799kcal36.3g100.6g138.9g31.1g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015