Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2344g656kcal14.1g139.5g4.7g58.6g
Purjosipuli 541g124kcal9.8g13g1.1g11.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl117g1032kcal0g0g117.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1803g2236kcal57.7g73.9g189.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9612g8096kcal163.2g452.8g624.8g140g
Valittu annoskoko4806g4048kcal81.6g226.4g312.4g70g
Annoskoko puolitettuna2403g2024kcal40.8g113.2g156.2g35g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015