Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2605g729kcal15.6g155g5.2g65.1g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl130g1146kcal0g0g130.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g2004g2485kcal64.1g82.2g210.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g8996kcal181.2g503.2g694g155.4g
Valittu annoskoko5340g4498kcal90.6g251.6g347g77.7g
Annoskoko puolitettuna2670g2249kcal45.3g125.8g173.5g38.9g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015