Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl16g143kcal0g0g16.3g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g251g311kcal8g10.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g1125kcal22.8g63g87g19.4g
Valittu annoskoko668g562kcal11.4g31.5g43.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna334g281kcal5.7g15.8g21.8g4.9g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015