Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g391g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl20g172kcal0g0g19.5g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g301g373kcal9.6g12.3g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g1349kcal27g75.4g104.2g23.4g
Valittu annoskoko801g675kcal13.5g37.7g52.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna401g337kcal6.8g18.9g26.1g5.9g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015