Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl23g201kcal0g0g22.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g351g435kcal11.2g14.4g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1869g1574kcal31.6g88g121.4g27.2g
Valittu annoskoko935g787kcal15.8g44g60.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna467g394kcal7.9g22g30.4g6.8g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015