Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g818g982kcal139.1g13.1g40.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)117g549kcal14g8.4g51.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%409g491kcal11.9g18.4g40.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4044kcal330g79.8g264.8g0g
Valittu annoskoko1344g2022kcal165g39.9g132.4g0g
Annoskoko puolitettuna672g1011kcal82.5g20g66.2g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546