Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g935g1122kcal158.9g15g45.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)134g628kcal16g9.6g58.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%468g561kcal13.6g21g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g4621kcal377g91.2g302.6g0g
Valittu annoskoko1536g2311kcal188.5g45.6g151.3g0g
Annoskoko puolitettuna768g1155kcal94.3g22.8g75.7g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546