Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1402g1683kcal238.4g22.4g68.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)200g942kcal24g14.4g88.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%701g842kcal20.3g31.6g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g6932kcal565.4g136.8g454g0g
Valittu annoskoko2304g3466kcal282.7g68.4g227g0g
Annoskoko puolitettuna1152g1733kcal141.4g34.2g113.5g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546