Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1636g1963kcal278.1g26.2g80.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)234g1099kcal28g16.8g102.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%818g982kcal23.7g36.8g81.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g8087kcal659.6g159.6g529.6g0g
Valittu annoskoko2688g4044kcal329.8g79.8g264.8g0g
Annoskoko puolitettuna1344g2022kcal164.9g39.9g132.4g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546