Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g175g210kcal29.8g2.8g8.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)25g118kcal3g1.8g11g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g865kcal70.6g17g56.6g0g
Valittu annoskoko288g433kcal35.3g8.5g28.3g0g
Annoskoko puolitettuna144g216kcal17.7g4.3g14.2g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546