Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g205g245kcal34.8g3.3g10g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)29g137kcal3.5g2.1g12.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%102g123kcal3g4.6g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1011kcal82.6g20g66.2g0g
Valittu annoskoko336g505kcal41.3g10g33.1g0g
Annoskoko puolitettuna168g253kcal20.7g5g16.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546