Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2104g2524kcal357.6g33.7g103.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)301g1413kcal36.1g21.6g132.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1052g1262kcal30.5g47.3g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g10398kcal848.4g205.2g681g0g
Valittu annoskoko3456g5199kcal424.2g102.6g340.5g0g
Annoskoko puolitettuna1728g2600kcal212.1g51.3g170.3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546