Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g234g281kcal39.7g3.7g11.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)33g157kcal4g2.4g14.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%117g140kcal3.4g5.3g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1155kcal94.2g22.8g75.8g0g
Valittu annoskoko384g578kcal47.1g11.4g37.9g0g
Annoskoko puolitettuna192g289kcal23.6g5.7g19g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546