Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2337g2805kcal397.4g37.4g114.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)334g1569kcal40.1g24g146.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1169g1402kcal33.9g52.6g116.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g11553kcal942.8g228g756.6g0g
Valittu annoskoko3840g5777kcal471.4g114g378.3g0g
Annoskoko puolitettuna1920g2888kcal235.7g57g189.2g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546