Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g263g316kcal44.7g4.2g12.9g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)38g177kcal4.5g2.7g16.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%132g158kcal3.8g5.9g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1300kcal106g25.6g85g0g
Valittu annoskoko432g650kcal53g12.8g42.5g0g
Annoskoko puolitettuna216g325kcal26.5g6.4g21.3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546