Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2800g3360kcal476g44.8g137.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)400g1880kcal48g28.8g176g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1400g1680kcal40.6g63g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g13840kcal1129.2g273.2g906.4g0g
Valittu annoskoko4600g6920kcal564.6g136.6g453.2g0g
Annoskoko puolitettuna2300g3460kcal282.3g68.3g226.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546