Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g292g351kcal49.7g4.7g14.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)42g196kcal5g3g18.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%146g175kcal4.2g6.6g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1444kcal117.8g28.6g94.6g0g
Valittu annoskoko480g722kcal58.9g14.3g47.3g0g
Annoskoko puolitettuna240g361kcal29.5g7.2g23.7g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546