Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3740g4488kcal635.8g59.8g183.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)534g2511kcal64.1g38.5g235.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1870g2244kcal54.2g84.1g187g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g18485kcal1508.2g364.8g1210.8g0g
Valittu annoskoko6144g9243kcal754.1g182.4g605.4g0g
Annoskoko puolitettuna3072g4621kcal377.1g91.2g302.7g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546