Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g409g491kcal69.5g6.5g20g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)58g275kcal7g4.2g25.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%205g245kcal5.9g9.2g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2022kcal164.8g39.8g132.4g0g
Valittu annoskoko672g1011kcal82.4g19.9g66.2g0g
Annoskoko puolitettuna336g506kcal41.2g10g33.1g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546