Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g526g631kcal89.4g8.4g25.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)75g353kcal9g5.4g33.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%263g316kcal7.6g11.8g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2599kcal212g51.2g170.4g0g
Valittu annoskoko864g1300kcal106g25.6g85.2g0g
Annoskoko puolitettuna432g650kcal53g12.8g42.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546