Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä70g245kcal4.5g23.1g15.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.1g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g3.1g17kcal0.1g2g1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 28g12kcal0.9g1.3g0.3g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)9g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g621kcal12g68.2g34g0g
Valittu annoskoko118g310kcal6g34.1g17g0g
Annoskoko puolitettuna59g155kcal3g17.1g8.5g0g
Arvot/100g100g264kcal5.1g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587