Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä84g293kcal5.4g27.7g18.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.9g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g3.7g21kcal0.1g2.4g1.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 34g14kcal1.1g1.6g0.3g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)11g21kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g745kcal14.4g81.8g40.6g0g
Valittu annoskoko141g373kcal7.2g40.9g20.3g0g
Annoskoko puolitettuna71g186kcal3.6g20.5g10.2g0g
Arvot/100g100g264kcal5.1g29g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587