Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä1000g3500kcal65g330g220g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl58g76kcal7.5g0.3g5g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g44g246kcal0.9g28.6g14.5g0.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 400g171kcal13.5g19.2g4g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)130g247kcal0.5g59.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3364g8886kcal174.8g975.6g487g0.8g
Valittu annoskoko1682g4443kcal87.4g487.8g243.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna841g2222kcal43.7g243.9g121.8g0.2g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587