Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä125g438kcal8.1g41.2g27.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.3g10kcal0.9g0g0.6g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g5.5g31kcal0.1g3.6g1.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 50g21kcal1.7g2.4g0.5g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)16g31kcal0.1g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1111kcal21.8g121.8g60.8g0g
Valittu annoskoko210g555kcal10.9g60.9g30.4g0g
Annoskoko puolitettuna105g278kcal5.5g30.5g15.2g0g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587