Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä140g489kcal9.1g46.1g30.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl8.1g11kcal1.1g0g0.7g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g6.1g34kcal0.1g4g2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 56g24kcal1.9g2.7g0.6g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)18g35kcal0.1g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g1242kcal24.6g136.4g68g0g
Valittu annoskoko235g621kcal12.3g68.2g34g0g
Annoskoko puolitettuna118g310kcal6.2g34.1g17g0g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587