Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä168g587kcal10.9g55.3g36.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g7.4g41kcal0.1g4.8g2.4g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 67g29kcal2.3g3.2g0.7g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)22g41kcal0.1g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g1490kcal29.4g163.4g81.6g0.2g
Valittu annoskoko282g745kcal14.7g81.7g40.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna141g372kcal7.4g40.9g20.4g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587