Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä196g685kcal12.7g64.5g43g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g15kcal1.5g0.1g1g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g8.6g48kcal0.2g5.6g2.8g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 78g33kcal2.6g3.8g0.8g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)25g48kcal0.1g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g1738kcal34.2g191g95.2g0.2g
Valittu annoskoko329g869kcal17.1g95.5g47.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna165g435kcal8.6g47.8g23.8g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587