Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä2000g7000kcal130g660g440g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g152kcal15.1g0.6g10g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g88g493kcal1.8g57.2g29g0.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 800g342kcal27g38.4g8g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)260g494kcal1g119.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6728g17773kcal349.8g1951.4g974g1.4g
Valittu annoskoko3364g8886kcal174.9g975.7g487g0.7g
Annoskoko puolitettuna1682g4443kcal87.5g487.9g243.5g0.4g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587