Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä224g782kcal14.5g73.8g49.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g17kcal1.7g0.1g1.1g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g10g55kcal0.2g6.4g3.2g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 89g38kcal3g4.3g0.9g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)29g55kcal0.1g13.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1987kcal39g218.4g108.8g0.2g
Valittu annoskoko376g993kcal19.5g109.2g54.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna188g497kcal9.8g54.6g27.2g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587