Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä252g880kcal16.3g83g55.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.3g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g11g62kcal0.2g7.2g3.7g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 101g43kcal3.4g4.8g1g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)33g62kcal0.1g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g2235kcal43.8g245.4g122.6g0.2g
Valittu annoskoko423g1117kcal21.9g122.7g61.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna212g559kcal11g61.4g30.7g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587