Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä28g98kcal1.8g9.2g6.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g1.2g6.9kcal0g0.8g0.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 11g4.8kcal0.4g0.5g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)3.6g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g248kcal4.8g27.2g13.4g0g
Valittu annoskoko47g124kcal2.4g13.6g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna24g62kcal1.2g6.8g3.4g0g
Arvot/100g100g265kcal5.1g29g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587