Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä279g978kcal18.2g92.2g61.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl16g21kcal2.1g0.1g1.4g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g12g69kcal0.2g8g4.1g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 112g48kcal3.8g5.4g1.1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)36g69kcal0.1g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g2483kcal48.8g272.8g136.2g0.2g
Valittu annoskoko470g1242kcal24.4g136.4g68.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna235g621kcal12.2g68.2g34.1g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587