Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä391g1369kcal25.4g129.1g86.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl23g30kcal2.9g0.1g2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g17g96kcal0.3g11.2g5.7g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 157g67kcal5.3g7.5g1.6g0g
Sokeri 20g79kcal0g19.5g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)51g97kcal0.2g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g3476kcal68.2g381.6g190.8g0.2g
Valittu annoskoko658g1738kcal34.1g190.8g95.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna329g869kcal17.1g95.4g47.7g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587