Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä42g147kcal2.7g13.8g9.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g1.8g10kcal0g1.2g0.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 17g7.2kcal0.6g0.8g0.2g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)5.4g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g373kcal7.2g40.8g20.4g0g
Valittu annoskoko70g186kcal3.6g20.4g10.2g0g
Annoskoko puolitettuna35g93kcal1.8g10.2g5.1g0g
Arvot/100g100g265kcal5.1g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587