Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä447g1565kcal29.1g147.5g98.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl26g34kcal3.4g0.1g2.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g20g110kcal0.4g12.8g6.5g0.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 179g76kcal6g8.6g1.8g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)58g110kcal0.2g26.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g3973kcal78.2g436g217.8g0.4g
Valittu annoskoko752g1987kcal39.1g218g108.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna376g993kcal19.6g109g54.5g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587