Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä503g1760kcal32.7g166g110.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g22g124kcal0.4g14.4g7.3g0.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 201g86kcal6.8g9.7g2g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)65g124kcal0.3g30.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g4469kcal88g490.8g245g0.4g
Valittu annoskoko846g2235kcal44g245.4g122.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna423g1117kcal22g122.7g61.3g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587