Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä56g196kcal3.6g18.4g12.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.2g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g2.5g14kcal0g1.6g0.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 22g10kcal0.8g1.1g0.2g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)7.3g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g496kcal9.6g54.4g27.2g0g
Valittu annoskoko94g248kcal4.8g27.2g13.6g0g
Annoskoko puolitettuna47g124kcal2.4g13.6g6.8g0g
Arvot/100g100g264kcal5.1g28.9g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587