Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä559g1956kcal36.3g184.4g122.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl32g43kcal4.2g0.2g2.8g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g25g138kcal0.5g16g8.1g0.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 224g96kcal7.6g10.7g2.2g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)73g138kcal0.3g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g4966kcal97.8g545.2g272g0.4g
Valittu annoskoko940g2483kcal48.9g272.6g136g0.2g
Annoskoko puolitettuna470g1242kcal24.5g136.3g68g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587