Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 338g530kcal38.7g17.2g34.2g0.2g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%281g366kcal8.4g5.6g36.6g0.3g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)169g25kcal1g5.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.5g9.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g2401kcal108.6g139.6g160.4g4.2g
Valittu annoskoko1683g1201kcal54.3g69.8g80.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna842g600kcal27.2g34.9g40.1g1.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609