Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 600g942kcal68.8g30.5g60.7g0.4g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%500g650kcal15g10g65g0.5g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)300g45kcal1.8g9g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Ketsuppi, Felix80g72kcal0.8g16.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5984g4269kcal193.2g247.6g285.6g7.4g
Valittu annoskoko2992g2135kcal96.6g123.8g142.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna1496g1067kcal48.3g61.9g71.4g1.9g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609