Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 150g235kcal17.2g7.6g15.2g0.1g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%125g163kcal3.8g2.5g16.3g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)75g11kcal0.5g2.3g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ketsuppi, Felix20g18kcal0.2g4.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g1067kcal48.4g62g71.6g1.8g
Valittu annoskoko748g534kcal24.2g31g35.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna374g267kcal12.1g15.5g17.9g0.5g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609