Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%210g357kcal42g0g21g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g150g83kcal2.6g18g0.5g0g
Punajuuri 135g52kcal1.4g9.3g0.3g3.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.6g19kcal1.3g0.3g1.3g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g45g122kcal8.1g0.9g9.5g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1381kcal112.4g62.8g74.4g8.8g
Valittu annoskoko1152g691kcal56.2g31.4g37.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna576g345kcal28.1g15.7g18.6g2.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114