Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1824g3101kcal364.9g0g182.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g1303g717kcal22.2g156.4g3.9g0g
Punajuuri 1173g450kcal11.7g80.9g2.3g29.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala57g161kcal11.5g2.9g11.5g0g
Sipuli 521g158kcal6.5g25g1g8.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl39g352kcal0g0g39.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g391g1056kcal70.4g7.8g82.1g0g
Vesi4691g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11987kcal974.4g546g644.6g76.4g
Valittu annoskoko10000g5994kcal487.2g273g322.3g38.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2997kcal243.6g136.5g161.2g19.1g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114