Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%280g476kcal56g0g28g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g200g110kcal3.4g24g0.6g0g
Punajuuri 180g69kcal1.8g12.4g0.4g4.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.8g25kcal1.8g0.4g1.8g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g60g162kcal10.8g1.2g12.6g0g
Vesi721g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g1841kcal149.6g83.6g99.2g11.8g
Valittu annoskoko1536g921kcal74.8g41.8g49.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna768g460kcal37.4g20.9g24.8g3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114